Barnerommet: Før og etter!

Nå har vi bodd i huset i 2 mnd. I de kommende dagene vil jeg vise dere litt av hva vi holder på med her hos oss, hvilke forandringer som har skjedd, og hva som gjenstår.

Vi har kjøpt oss et veldig stort hus, med mange rom, så dette prosjektet tar litt tid å fullføre! Noen dager er det veldig gøy å holde på, mens andre dager har en egentlig bare lyst å krølle seg sammen i sofaen og ikke gjøre noen ting…

Jeg starter med å vise dere jenterommet… Dette rommet har jeg vist litt fra tidligere, men her kommer noen før og etter bilder.

jenterommet (1)

Jenterommet var det fineste av de 5 soverommene vi har i huset, men det var ikke slik vi ville ha det, så det fikk seg likevell en makeover.

Helt fint var det altså ikke. Vinduet som stod her var spikret igjen, slik at det ikke skulle falle ut – svært rottent med andre ord!  Vi har satt inn nytt vindu, tapeten ble fjernet og det ble skrapt helt inn til platene på dette rommet.

jenterommet (2)

Gulvet ble fjernet….

jenterommet (3)

Taket ble malt og det ble tapetsert på nytt igjen. 2 vegger ble malt hvite, og 2 vegger ble malt med en rosafarge som heter støvrosa. Fargen kommer dersverre ikke frem på bildene, men den er helt fantastisk!

jenterommet (4)

Nytt gulv ble lagt - hvitlakkert eikeparkett. Det ble så satt inn ny dør, og listet!

jenterommet (5)

jenterommet (6)

Nå gjenstår det bare å innrede det ferdig… *ønsker meg flere timer i døgnet*

Etiketter: ,