Det siste…

Det siste bursdagsinnlegget for denne gang kommer fra loftet. Loftstuen er fremdeles nokså umøblert. Jeg har grublet frem og tilbake på hvordan vi skal innrede der oppe, og jeg har endelig landet på en løsning – så i tiden fremover har vi endel spennende prosjekter som skal gjennomføres. Døgnet må bare få litt flere timer først *smil*.

maria2

Da vi var i en 60 års dag i fjor, var en av bursdagslekene en pinata. Storebror syntes dette var veldig gøy, og hadde selv en hjemmelaget pinata på sin 4 års dag.

5 timer før gjestene skulle komme, kom han på at vi ikke hadde laget det til lillesøster – så da var det bare å vri hjernen etter en løsning og hive seg rundt.

2 tomme doruller som jeg hadde spart på til et annet prosjekt ble hentet frem, og ungene fikk male en hver. Vi festet litt silkepair i bunnen, puttet oppi litt snop (med papir på), og festet litt silkepapir og en lang tråd på toppen. Resultatet ble en enkel, sjarmerende, hjemmelaget pinata.

pinata1

I taket pyntet vi med en hjemmelaget girlander. Den laget jeg ved å klippe ut sirkler og feste de i en lang tråd. Det var en liten jobb å klippe ut alle sirklene, så denne skal jeg ta vare på til seinere!

girlander

Etiketter: , ,