Før og etter: Barnerom!

Endelig kan jeg begynne å vise noen “før og etter” bilder fra huset… det vil bli mangen av de! (Beklager dårlig bildekvalitet)

Storebror sitt rom nærmer seg innflytningsklart nå, og jeg gleder meg til å gjøre det koselig på rommet hans.

FØR: Vegg til vegg teppe og innebygde skap.

CIMG4402

CIMG4403

CIMG4404

UNDERVEIS: Skapene ble revet for å få et større rom. Lag på lag med tapet er fjernet.

IMG_9325

Bak skapet kom det frem en bamsetapet som mannen hadde på rommet sitt da han var liten. (Hvis noen lurer så var dette mannens barndomshjem, men det ble solgt ut av familien for 11 år siden, og ble tilfeldigvis lagt ut for salg da vi var på husjakt!)

IMG_9324

Tapeten er en tipp topp moderne RETRO  tapet. Den finner du til salgs HER. Litt gøy å oppdage det! Storebror likte tapeten veldig godt, men da den ikke var i god stand, og bare var på deler av veggen valgte vi å ikke beholde den.

IMG_9337

ETTER: Nytt vindu er kommet på plass. Ujevnheter i vegger og tak er sparklet og pusset. Det er kommet opp ny miljøstrie på alle veggene. Taket er malt med hvit takmaling. Tre av veggene har fått 3 strøk med hvit maling, og 1 vegg er blitt malt med gustaviansk blå! Ny hvitlakkert eikeparkett er også kommet på plass!

IMG_9374

IMG_9375

Nå gjenstår det bare å liste, bytte til nye deklser på alle stikkontakter/lysbrytere, og få på plass den nye døren! Gleder meg til å starte innredningen!

Etiketter: , ,