Den slitne gamle…

Da vi flyttet inn i huset, var noe av det første jeg gjorde å besøke en liten sjarmerende bruktbutikk. I bruktbutikken jobbet det en koselig dame, som kunne fortelle at dette var siste dagen hun holdt åpent, før hun skulle stenge for vinteren…

trekasse5

Jeg tittet litt rundt, og fant til min store iver denne gamle trekassen! Trekassen vitnet om at den hadde levd et langt liv, og sto nå i fare for å bli brukt som ved.

trekasse (1)

Jeg forelsket meg hodestups! Denne fine kassen skulle få leve et langt liv hjemme hos meg!

Bruktbutikkdamen mente kassen var så sliten at denne kunne hun ikke ta noen penger for, men hun ble veldig glad dersom noen ville gi den et hjem!

trekasse6

Fornøyd tok jeg trekassen med meg under armen, puttet den i bilen og kjørte hjem. Der ble den gamle, slitne trekassen plassert i garasjen. Inni huset var det fullstendig renoveringskaos, så der var det ikke noe koselig å bo…

trekasse (2)

Kassen ble værende i garasjen, hvor den ble dekket med et tykt lag med sagspon. Drømmen om et godt og varmt hjem hadde den gitt opp for lengst!

Men så en dag ble den tatt frem i lyset, sagsponet ble børstet av, og den slitne gamle kassen kunne glede seg over at den hadde fått et nytt liv – et liv som kombinert bord/hylle! Og ikke nok med det, den gamle slitne trekassen ble tatt bilder av og publisert på det store, litt skremmende internettet! Tenk at den skulle få bli kjendis på sine gamle dager!

Etiketter: