Boklansering om DIY–jeg er med!!!

Endelig kan jeg fortelle dere om et veldig spennende prosjekt som jeg har fått være med på.

15 oktober er det lansering av boken “KREATIV MAMMA”:

 

KREATIV_MAMMA cover

 

Dette er en kreativ og morsom hobbybok full av overskudd. Forfatteren har samlet de aller beste ideene fra Norges fremste hobbybloggere. Resultatet er nesten 100 ideer til gøyale hobbyprosjekter. Her finner du ting du kan lage for barna og med barna, når du venter på babyen, er hjemme i mammapermisjon eller i årene etterpå. Monsterkosedyr, hjemmesydde muffins til lekestuen, morsomme bursdagskaker og sugerør med bart er noe av det du finner i boka. I tillegg finnes massevis av kreative ideer til å lage verdens fineste barnerom, som prinsessen på erten-seng eller stoler laget av bilhjul. Du trenger ikke være syerske eller snekker for å lage tingene. Alt er enkelt å gjennomføre, og hver idé er presentert med bilder og trinn-for-trinn-beskrivelser. La deg inspirere til å hente fram skapertrangen!

 

Hjertet gjorde et ekstra hopp da jeg oppdaget at puten til og med er med på coveret!  Tenker storebror blir stolt når han får se boken! Utrolig gøy! Nå gleder jeg med til å få boken i postkassen, og se i den!

Boken kan forhåndsbestilles HER, men det blir også muligheter for å kjøpe boken gjennom bloggen min! Da var årets julegave i boks! hehe

Etiketter: