DIY: Hjemmesnekret seng/sofa

Først og fremst vil jeg si TUSEN TAKK for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen om boken og toalettet! Dere er så snille!

Gjesterommet/kontoret er et ganske lite rom. Det var faktisk et av de aller første rommene som ble pusset opp da vi overtok huset (men jeg har ikke vist det før). Dette var et skikkelig gutterom med en rød vegg og masse fotballplakater. Vi reiv ned alt som var, la nytt gulv og malte veggene grå – vi trodde vi hadde funnet en fin lys grå farge. Men når malingen tørket viste den seg å bli ganske så blå.

seng (6)

Jeg har siden den gang irritert meg over dette rommet. Forrige helg da mannen var vekkreist, skrudde jeg derfor fra hverandre sengen som stod her og malte veggene med 3 strøk hvit maling. Endelig var jeg fornøyd!

seng (3)

Nå måtte mannen bare komme hjem så han kunne snekre sengen jeg hadde drømt om så lenge…

seng (4)

Snill som han er satte han igang med prosjektet. Jeg forklarte hvordan jeg ville ha det - og han saget, skrudde og hamret. Til slutt ble det hele malt hvitt.

seng (5)

Nå har vi en spesialbygd seng/sofa. Den går fra vegg til vegg – noe jeg liker veldig godt! Inni sengen er det god oppbevaringsplass, så her kan dyner osv gjemmes vekk!

sengen

(Hvis du lurer på om jeg drar frem og tilbake på sitrontreet mitt, så er svaret ja. Det måtte, sammen med alle møblene , flytte ut av stuen i helgen,da det har skjedd spennende ting der inne… mer om det kommer seinere…)

Etiketter: ,